Followers

al-kisah

assalamualaikum...

Nak bagitau nih..besok dah masuk 24 april...26 april ciknujba ada satu lagi paper yang merangkap paper terakhir ciknujba utk sem ini...lepas tu ciknujba ada beberapa hari ja lagi sebelum bulan april ni melabuhkan tirainya..ciknujba kene struggle pastikan projek thn akhir ciknujba nih siap jugak..if tak...biar masa & keadaan yg menentukan...banyak lagi yg perlu ciknujba setelkan..last check out bilik 30 april...barang2 satu pun belom kemas lagi...macam mana nak angkut barang2 tu ke kedah pun belom decide lagi...tiket nak balik pon belom ciknujba beli lagi..haish ! so bad ! paling lewat pun ciknujba kena balik 1 mei...3 mei dah kena lapor diri kat tempat praktikal..hmmm..jadilah orang penang sekejap untuk tempoh masa 8 minggu..sebab praktikal start 3 mei sampailah 24 jun...sebut pasal tiket nih..aduuu cmaner ciknujba nak dapatkan tiket yer?? hoho..bukan soal tak tau nak beli tiket...soalnya.....soalnya...pitih dop cukup (loghat kelantan)...hoho..so saddd...gane ni yer?? (loghat ganu..xtau la jadi ka x)..


tiket ke kedah rm 45...now juz have rm 43...hehe...tolak mkn tolak minum untuk beberapa hari b4 30hb @ 1hb...ermm..tinggal bapa ek? hehe...dok dang dah nak g buat pemasaran tok beli tiket..kui..kui...kui..(mentang2la pernah jadi ajk pemasaran..amboih...sampai ke tiket pun nk buat pemasaran, melampau..hehe)..



susah2 sangat bertukar jadi dragon ball la..panggil awan terbang datang..on that day, balik kedah naik awan terbang..hehe..tak pun naik tikar terbang do re mi..zam zam ala kazam..best je kan?..kan..kan..kan???..macam naik belon...wahhhh...(berfantasi seketika)...hehe..pe pun xpelah...ni masalah2 kecik ja..yg penting ciknujba nak setelkan projek yang sangat3 dichentai ni dulu...kui..kui..kui..soal tiket semua tu..insyaallah ada ler tu rezki nanti..kan2?....

rabbi yassir wala tua'ssir...

k lah tak mo lah "goreng kerepek" lama2 kat sini..kerepek hangit/hangus..orang tak lalu pun nak makan..hoho..ciknujba jugalah yang telan sendirian..tapi tak palah..ciknujba tak kesah...yang pahit2 itu better ciknujba telan sendiri daripda bagi orang telan..kan2?...hehe..so cukuplah di sini dulu kemerepekan ciknujba nih..terima kasih la sudi membaca sampai ke hujung titik..hoho..jumper lagi..& doakan yang terbaik ya untuk ciknujba..ok orang dah nak azan menandakan masuknya waktu sembahyang (maghrib)..tata...jom..hayya a'lassolah...

~maaf yer salah silap~
~salam ~


0 Comments:

Post a Comment



~ halwa telinga ~


 

Blogger Template | Created by Adam Every